Köpvillkor

DINA UPPGIFTER:
Vi strävar efter att alltid skydda dina personuppgifter på bästa sätt och följa alla gällande lagar och regler avseende dataskydd och skydd för individers integritet. Insamling av personuppgifter sker enligt gällande integritetsskyddslagstiftning.

ÅNGERRÄTT/ RETUR:
Du kan ångra ditt köp endast om din beställning inte har behandlats eller skickats av oss.
14 dagar öppet köp på produkter som inte är monterade och i oöppnat skick. Gäller ej ångerrätt eller öppet köp för företagare samt ej vid köp av REA-produkter eller extra beställningsvaror.

PRISER/KORTBETALNING & DIREKTBETALNING
Samtliga priser hos Techtema är angivna i svenska kronor och är ex moms. På beställningar tillkommer det en fraktkostnad enligt villkoren nedan och den visas alltid i samband med betalning. Vi använder kortbetalning, bankbetalning. Stripe.

REKLAMATION/ GARANTI:
Vi lämnar 12 års garanti vid fabrikations eller materialfel från det ursprungliga inköpsdatumet. Varan ska inte ha utsatts för onormal användning eller vanvård och garantin omfattar inte slitagedelar och förbrukningsvaror. Används produkterna på något annat sätt så gäller ej varans garanti.

TRANSPORTSKADOR:
Vid leverans har du som kund ansvaret att alltid noggrant kontrollera förpackningen/förpackningarna efter eventuella skador innan du skriver under. Kunden ansvarar därför för att av emballera och inspektera varans skick så fort som möjligt för att kunna upptäcka både synliga och dolda transportskador. Om det är en synlig transportskada anmäls detta enklast direkt till vid mottagandet. Det är din skyldighet som mottagare att kontrollera godset och rapportera eventuella skador direkt till transportören.

Leverans:
Vi skickar alla våra beställningar med DHL,DSV och flera andra transportfirmor. Leveranstiden är 3-10 arbetsdagar. Varor som finns i lager levereras normalt inom 1-3 arbetsdagar. Vi jämför alltid fraktavgifter vid varje försändelse för att hålla priset så lågt som möjligt.

Tack för att ni väljer att handla av oss och vi ser fram emot att få behandla din order.

Analytics by Conversios